A SEO Vonal üzemeltetője a lioneR.

Google Kulcsszókutatás

A legfőbb kulcsszavakat fontos megtalálnunk, hisz azok nélkül nem lehet érdemlegesen keresőoptimalizálni. Ha már tudjuk, hogy mely kifejezésekre keresnek a célközönségeink, már sokkal egyszerűbb a dolgunk.

  • Biztonságos és bizalmas adatkezelés
  • Törekvés a maximum kihozására
  • Extra tanácsadás és javaslatok

A kulcsszókutatás célja az, hogy egyértelmű képet kaphassunk arról, hogy az adott szolgáltatás, termék esetén milyen kifejezésekre keresnek rá. Ebből adódóan tudunk úgy keresőoptimalizálni, hogy ezeket figyelembe vesszük.

Mi a kulcsszavak célja?

A kulcsszavak lényege, hogy a keresőmotorok (például Google) jobban megismerhessék a weboldalainkat, adjunk nekik egy irányadó utat. Ez lehet egyrészt szöveges tartalom, de lehetnek képek és videók is. Ezért is van az, hogy ha rákeresünk valamire, akkor valóban olyan találatokat kapunk.

Keresőmotor Kulcsszókutatás

A kulcsszavak típusai

A kulcsszavakat a legtöbb esetben 3 kategóriába soroljuk.

  1. Head, vagy short tail kulcsszavak – nagy keresésű kulcsszavak, általában kevés van belőlük
  2. Medium tail – közepes keresésű kulcsszavak
  3. Long tail – kis keresésű kulcsszavak – általában sok van belőlük
Kulcsszavak típusai

LSI kulcsszavak

Az LSI ("Latent Semantic Indexing"), vagyis rejtett szemantikai indexelés azt jelenti, hogy olyan kulcsszavak összességét vesszük, amelyek jelentésükben szoros kapcsolatban állnak 1-1 tartalom elsődleges kulcsszavával.

Az LSI kulcsszavak nem pontosan ugyan azt jelentik, mint az elsődleges kulcsszó, tehát nem szinonímák, csupán ugyan abban a kontextusban szokás használni őket.

LSI kulcsszavak

Dolgozz velünk!

Ha szeretnéd megtalálni a weboldaladhoz tartozó legrelevánsabb kulcsszavak, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Ingyenes árajánlatot tudunk biztosítani számodra és csak akkor vállaljuk el a munkát, ha valóban tudunk segíteni számodra.

Nem ígérünk csodákat, de minden tapasztalatunkat és tudásunkat felhasználjuk, hogy kiválóan keresőoptimalizáljuk és gyorsítsuk a weboldalad!

Ingyenes árajánlatot kérek

Szeretne INGYENES árajánlatot?

Close

A SEO Vonal jelenti az egyenes felfelé vezető utat a keresőoptimalizálás világában a weboldalad számára!

info@seovonal.hu
+36 70 430-8133