A SEO Vonal üzemeltetője a lioneR.

Weboldal Sebesség Optimalizálás

"Türelem rózsát terem" - tartja a közmondás. A legtöbb ember azonban rendkívül türelmetlen, legyen szó az élet bármely területéről is. Akár kasszánál állunk sorba, akár dugóban ülünk, egyszerűen utálunk várakozni.

Ezalol nem tesznek kivételt a weboldalak betöltési sebességei sem. Ha megnyitunk 1 weboldalt, akkor nem vagyunk hajlandóak nagyon sok ideig várni, mert akkor inkább kilépünk és keresünk egy másikat. Na ezért fontos, hogy a Te weboldal sebesség optimalizálásod tökéletes legyen!

  • Biztonságos és bizalmas adatkezelés
  • Törekvés a maximum kihozására
  • Extra tanácsadás és javaslatok

A weboldal sebessége különösen fontos, hiszen nagyban rontja a felhasználói élményt, ezáltal mégkevesebb bevételt termelhet a cégünknek.

Nem mellesleg a Google sem értékeli, ezért a találatok között hátrébb sorolja az oldalt. Ebből szintén az következik, hogy kevesebb bevételünk lesz. Tehát a weboldalad ne legyen lassú!

Hol láthatom, hogy mennyire gyors az oldalam?

Több eszköz is rendelkezésedre áll, ha szeretnéd megnézni, hogy mégis mennyire gyors a Te weboldalad. Erre lehet jó megoldás a Google PageSpeed Insights és a GTmetrix is.

Lássuk csak, hogy a SEO Vonal kezdőlapjának milyen sebessége van a Google szerint. Az asztali számítógépes nézetben 100-ból 96 pontot kapott, amely rendkívül kiemelkedő. Telefonos nézetben 65-70 körül van, amely mobilos nézetben egész jónak számít, de még lehetne rajta csiszolni.

SEO Vonal Google PageSpeed Insights

Mi okozhatja a lassú betöltést?

Nagyon sok oka lehet annak, hogy egy weboldal lassan tölt be. Érdemes tehát átvizsgálni a legfőbb okozókat, hogy megtudhassuk, hogy min lehetne javítani.

  • Webtárhely szolgáltató - előfordulhat, hogy a webtárhelyünk nem a legjobb, ezért alapból a szerver lassítja az oldalt.
  • Képek - A képeket minden esetben optimalizálni kell. A felbontását és a minőségét is lehet javítani, amely nagyon sokat segíthet.
  • Külső beágyazások - Akár YouTube videó, akár Messenger ikon okozhat lassú betöltést, ugyanis azt ekkor egy külső oldalról kell meghívni.
  • Reklámok - Az indokolatlanul sok Google hirdetés is lassíthatja az oldalt, ezért erre ügyelni kell.
Weboldal betöltés loading

Dolgozz velünk!

Ha szeretnéd felgyorsítani a weboldaladat és SEO szempontból is optimalizálni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Ingyenes árajánlatot tudunk biztosítani számodra és csak akkor vállaljuk el a munkát, ha valóban tudunk segíteni számodra.

Nem ígérünk csodákat, de minden tapasztalatunkat és tudásunkat felhasználjuk, hogy kiválóan keresőoptimalizáljuk és gyorsítsuk a weboldalad!

Ingyenes árajánlatot kérek

Szeretne INGYENES árajánlatot?

Close

A SEO Vonal jelenti az egyenes felfelé vezető utat a keresőoptimalizálás világában a weboldalad számára!

info@seovonal.hu
+36 70 430-8133